โปรแกรมการแสดงหน้า

โปรแกรมการแสดงหน้า
แคทยาและเจ้าฟ้าสยาม บัลเลต์คลาสสิค2 องก์, รัสเซีย
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
แคทยาและเจ้าฟ้าสยาม บัลเลต์คลาสสิค2 องก์, รัสเซีย
แคทยาและเจ้าฟ้าสยาม บัลเลต์คลาสสิค2 องก์, รัสเซีย

“แคทยา และเจ้าฟ้าสยาม” บัลเลต์โรแมนติกสององก์ ที่เกิดขึ้นด้วยแรงบันดาลใจจากบทประพันธ์เรื่อง “แคทยาและเจ้าฟ้าสยาม”

Read more
ซินเดอร์เรลล่า,  บัลเลต์คลาสสิค, รัสเซีย
ซินเดอร์เรลล่า, บัลเลต์คลาสสิค, รัสเซีย

คงไม่เป็นการผิดถ้าจะกล่าวว่า “ซินเดอเรลล่า” เป็นนิทานปรัมปรายอดนิยม ซึ่งทุกคนจำความได้ถึงวัยเด็กอันแสนสุขที่เรื่องราวดังกล่าว

Read more
สปาตาคัส บัลเลต์คลาสสิค 3 องก์, รัสเซีย
สปาตาคัส บัลเลต์คลาสสิค 3 องก์, รัสเซีย

“สปาตาคัส” ยังคงเป็นหนึ่งในรายการแสดงบัลเลต์ที่มีคนรู้จักมากที่สุดและทำการแสดงบ่อยที่สุดสำหรับโปรแกรมการแสดงบัลเลต์ของรัสเซีย

Read more
ลา คอร์แซร์ บัลเลต์คลาสสิค 3 องก์, รัสเซีย
ลา คอร์แซร์ บัลเลต์คลาสสิค 3 องก์, รัสเซีย

บัลเลต์ Le Corsaire คือหนึ่งในบัลเลต์คลาสสิคที่มีความเก่าแก่อันเป็นโปรแกรมที่หลายคณะนำมาแสดงมากกว่า 150 ปี เปิดการแสดงครั้งแรกบนเวทีโรงละคร Paris...

Read more
ฟลายอิ้ง ซุปเปอร์คิด, เดนมาร์ค
ฟลายอิ้ง ซุปเปอร์คิด, เดนมาร์ค

หลังจากตระเวนท่องเที่ยวทำการแสดงรอบโลกในฐานะกลุ่มนักยิมนาสติก ” National Danish Gym Team” วิศวกร Uwe Godbersen ก็ได้ก่อตั้งคณะ Flying...

Read more
โทเรล่า การแสดงฟลาเมนโก้จากเมือง Andalucía,   สเปน
โทเรล่า การแสดงฟลาเมนโก้จากเมือง Andalucía, สเปน

TORERA คือการนำเสนอเรื่องราวในความเป็นอยู่ของความขัดแย้งสองขั้วในธรรมชาติของมนุษย์ แรงกระเพื่อมของความตึงเครียดเกิดขึ้น

Read more
คาร์เมน การแสดงฟลาเมนโก้จากเมือง Andalucía, สเปน
คาร์เมน การแสดงฟลาเมนโก้จากเมือง Andalucía, สเปน

เป็นที่น่าประหลาดใจเมื่อชายฝรั่งเศสสองคนเป็นผู้สร้างงานการแสดงระดับตำนานของสเปนให้กับโลก คนแรกคือ Prosper Merimée

Read more
ซิมโฟนีคอนเสิร์ต สาธารณรัฐประชาชนจีน
ซิมโฟนีคอนเสิร์ต สาธารณรัฐประชาชนจีน

วงดุริยางค์ฟิลฮาร์โมนิคแห่งนครเซี่ยงไฮ้ (SPO) คือวงซิมโฟนีออร์เคสตร้าระดับมืออาชีพที่พัฒนาวงมาจาก Shanghai Broadcasting

Read more
ปีเตอร์ มาวีย์  การแสดงมายากล
ปีเตอร์ มาวีย์ การแสดงมายากล

ปัจจุบันชื่อของ Peter Maveyได้รับการกล่าวถึงในระดับเดียวกับตำนานมายากลอย่าง David Copperfield หรือ Siegfried & Roy

Read more
Beauty and The Beast บัลเลต์ร่วมสมัย ฝรั่งเศส
Beauty and The Beast บัลเลต์ร่วมสมัย ฝรั่งเศส

Malandain Ballet Biarritz ก่อตั้งขึ้นในปี 1998 ภายใต้การกำกับดูแลของ เธียร์รี มาลองแดน เป็นคณะบัลเลต์ที่มีชื่อเสียงทั้งในระดับชาติและนานาชาติ

Read more
West Side Story สหรัฐอเมริกา
West Side Story สหรัฐอเมริกา

ภาพการดีดนิ้วของแกงค์กลางถนน ภาพของกระโปรงที่ถูกพัดปลิวชองสาวเปอร์โตริโกบนหลังคาอพาร์ตเมนต์ในย่านตะวันตกของมหานครนิวยอร์ค...

Read more
ซิมโฟนีคอนเสิร์ต Lithuanian National Symphony Orchestra, ลิธัวเนีย
ซิมโฟนีคอนเสิร์ต Lithuanian National Symphony Orchestra, ลิธัวเนีย

งซิมโฟนนีแห่งชาติของลิธัวเนีย (LNSO) ก่อตั้งขึ้นในปี 1940 โดยวาทยกรและนักประพันธ์ดนตรี Balys Dvarionas ในปี 2015 Modestas Pitrėnas...

Read more
The Taming of The Shrew เยอรมนี
The Taming of The Shrew เยอรมนี

ชตุทร์การ์ดบัลเลตถือว่าเป็นหนึ่งในคณะบัลเลต์ที่โด่งดังมากที่สุดคณะหนึ่งของโลก โลดแล่นอย่างสง่างามในวงการบัลเลต์นานาชาติ

Read more

Vendor: Cisco Exam Code: 200-150 Exam Name: DCICN Introducing Cisco 210-250 dumps Data Center Networking Version: Demo

QUESTION 1 Which three layers of the OSI model are included in the application layer of the TCP/IP model? (Choose three.) A. 2 B. 6 C. 3 D. 7 E. 4 Correct Answer: ACE

QUESTION 2 What is the minimum number of disks 210-255 dumps that are needed in RAID 1? A. 4 disks B. 2 disks C. 8 disks D. 16 disks Correct Answer: A

QUESTION 3 Which two are functions of the data center access layer? (Choose two) A. server connections B. VLAN creation C. packet filtering D. high data transfer rate E. high network fault tolerance Correct Answer: AB

QUESTION 4 An engineer created three VSANs on the Cisco MDS switch. 200-150 dumps VSAN 100 is allocated to the marketing department, VSAN 110 is allocated to the research department, and VSAN 120 is allocated to the business department. The engineer wants to verify that the interfaces for the research department are allocated accordingly. Which command should the engineer use? A. mdsswitch# show vsan 110 B. mdsswitch# show vsan membership C. mdsswitch# show vsan D. mdsswitch# show vsan usage Correct Answer: C

QUESTION 5 Which two terms can take the place 200-125 dumps of the wildcard mask in an ACL? A. eq B. deny C. host D. all E. anyCorrect Answer: BC

QUESTION 6 Which two port types are needed to build out an FCoE pass-through switch in NPV mode while maintaining Fiber Channel packet visibility? (Choose two.) A. VN Port B. VE Port C. VF Port D. Edge Port E. N Port Correct Answer: BD

QUESTION 7 Which two options 300-160 dumps are valid VTP commands? {Choose two) A. feature vtp B. vtp client mode C. vtp VLAN D. vtp version E. vtp static Correct Answer: AD

QUESTION 8 Which two options are multicast addresses? (Choose two.) A. FD00::2 B. 192.168.2.2 C. FF05::2 D. 226.10.10.10 E. 240.1.0.1 Correct Answer: CE

QUESTION 9 What is the maximum of fabric modules that can be installed in a Cisco 300-165 dumps Nexus 7000 chassis? A. 5 B. 6 C. 4 D. 7 Correct Answer: A

QUESTION 10 An engineer is configuring a new MDS switch. The switch is powered on, the customer connects to the console, and the initial setup script is started. Which two items can be configured 400-201 dumps during this setup process? A. default port-channel mode B. default port VSAN membership C. default switch port interface state D. default zone mode E. default storage VDCCorrect Answer: CD

QUESTION 11 Refer to the exhibit. Which type of network 300-170 dumps communication is depicted? A. 802.3 frame B. TCP frame C. Ethernet packet D. UDP packet Correct Answer: A

QUESTION 12 Which option describes what a switch does after it items that a host has connected to a switch port? A. Flood the frame only on 300-175 dumps all of its trunk ports. B. Create a MAC to port mapping entry in MAC table. C. Flood the frame only on all of its access ports. D. Discard the frame. Correct Answer: C

QUESTION 13 What is the maximum working distance of a 1000BASE-ZE SFP transceiver when ordinary single mode fiber? A. up to 70 kilometers B. up to 40 kilometers C. up to 550 meters D. up to 10 kilometers Correct Answer: D

QUESTION 14 Which command set creates an access control list on a Cisco 300-180 dumps Nexus switch to deny only FTP traffic from any source to destination host 10.10.10.10? A. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit ip any any B. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq ftp C. N5K-A(config)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq ftp N5K-A(config)# access-list 101deny Ip any any D. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit Ip any any Correct Answer: D