NEXT SHOW

NEXT PROGRAMME
Katya & The Prince of Siam,
classical ballet in two acts, Russia
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
Katya & The Prince of Siam, classical ballet in two acts, Russia
Katya & The Prince of Siam, classical ballet in two acts, Russia

Prince Chakrabongse is sent by his father King Rama V to the elite Page Corps in Russia; a move that will cement diplomatic

Read more
Cinderella, classical ballet in three acts, Russia
Cinderella, classical ballet in three acts, Russia

Everyone’s favourite childhood fairy tale, Cinderella, is brought to the stage in a spectacular production with dazzling costumes

Read more
Spartacus, ballet in three acts, Russia
Spartacus, ballet in three acts, Russia

One of the best known works of the Russian ballet tradition, Sparatcus by Aram Khachaturian, follows the exploits of the leader

Read more
Le Corsaire, ballet in three acts, Russia
Le Corsaire, ballet in three acts, Russia

Le Corsaire, based on Lord Byron’s poem, is a classical heritage ballet first performed at the Paris Grand Opera in 1856.

Read more
Flying Superkids, Denmark
Flying Superkids, Denmark

Singers, dancers, award-winning acrobats and gymnasts combine their talent for a high-voltage performance that is perfectly choreographed.

Read more
Torera, flamenco from Andalusia, Spain
Torera, flamenco from Andalusia, Spain

Torera outlines the strained coexistence of the conflicting sides of human nature: deep tensions pulsating

Read more
Carmen, flamenco from Andalucía, Spain
Carmen, flamenco from Andalucía, Spain

Strangely it was two Frenchmen who gave form to this Spanish legend: Prosper Merimée with his tragic novel

Read more
Shanghai Philharmonic Orchestra, People’s Republic of China
Shanghai Philharmonic Orchestra, People’s Republic of China

The Shanghai Philharmonic Orchestra (SPO) is a highly regarded symphony orchestra that developed from Shanghai Broadcasting

Read more
Peter Marvey’s Magic Show
Peter Marvey’s Magic Show

A brand new production by the famous illusionist Peter Marvey; this original production by the best illusionist in the world,

Read more
Beauty and The Beast, Contemporary Ballet, France
Beauty and The Beast, Contemporary Ballet, France

Malandain Ballet Biarritz, founded in 1998, has under the direction of Thierry Malandain become well-established both nationally and...

Read more
West Side Story, USA
West Side Story, USA

Provocative finger snapping of street gangs, Puerto Rican girls’ whirling skirts, derelict West Side back yards –just a few notes of Leonard...

Read more
Lithuanian National Symphony Orchestra, Lithuania
Lithuanian National Symphony Orchestra, Lithuania

Lithuanian National Symphony Orchestra (LNSO) was founded in 1940 by composer, conductor and pianist Balys Dvarionas.

Read more
The Taming of the Shrew, Germany
The Taming of the Shrew, Germany

Stuttgart Ballet, one of the world’s most renowned dance companies, is at the forefront of the international dance scene

Read more

Vendor: Cisco Exam Code: 200-150 Exam Name: DCICN Introducing Cisco 210-250 dumps Data Center Networking Version: Demo

QUESTION 1 Which three layers of the OSI model are included in the application layer of the TCP/IP model? (Choose three.) A. 2 B. 6 C. 3 D. 7 E. 4 Correct Answer: ACE

QUESTION 2 What is the minimum number of disks 210-255 dumps that are needed in RAID 1? A. 4 disks B. 2 disks C. 8 disks D. 16 disks Correct Answer: A

QUESTION 3 Which two are functions of the data center access layer? (Choose two) A. server connections B. VLAN creation C. packet filtering D. high data transfer rate E. high network fault tolerance Correct Answer: AB

QUESTION 4 An engineer created three VSANs on the Cisco MDS switch. 200-150 dumps VSAN 100 is allocated to the marketing department, VSAN 110 is allocated to the research department, and VSAN 120 is allocated to the business department. The engineer wants to verify that the interfaces for the research department are allocated accordingly. Which command should the engineer use? A. mdsswitch# show vsan 110 B. mdsswitch# show vsan membership C. mdsswitch# show vsan D. mdsswitch# show vsan usage Correct Answer: C

QUESTION 5 Which two terms can take the place 200-125 dumps of the wildcard mask in an ACL? A. eq B. deny C. host D. all E. anyCorrect Answer: BC

QUESTION 6 Which two port types are needed to build out an FCoE pass-through switch in NPV mode while maintaining Fiber Channel packet visibility? (Choose two.) A. VN Port B. VE Port C. VF Port D. Edge Port E. N Port Correct Answer: BD

QUESTION 7 Which two options 300-160 dumps are valid VTP commands? {Choose two) A. feature vtp B. vtp client mode C. vtp VLAN D. vtp version E. vtp static Correct Answer: AD

QUESTION 8 Which two options are multicast addresses? (Choose two.) A. FD00::2 B. 192.168.2.2 C. FF05::2 D. 226.10.10.10 E. 240.1.0.1 Correct Answer: CE

QUESTION 9 What is the maximum of fabric modules that can be installed in a Cisco 300-165 dumps Nexus 7000 chassis? A. 5 B. 6 C. 4 D. 7 Correct Answer: A

QUESTION 10 An engineer is configuring a new MDS switch. The switch is powered on, the customer connects to the console, and the initial setup script is started. Which two items can be configured 400-201 dumps during this setup process? A. default port-channel mode B. default port VSAN membership C. default switch port interface state D. default zone mode E. default storage VDCCorrect Answer: CD

QUESTION 11 Refer to the exhibit. Which type of network 300-170 dumps communication is depicted? A. 802.3 frame B. TCP frame C. Ethernet packet D. UDP packet Correct Answer: A

QUESTION 12 Which option describes what a switch does after it items that a host has connected to a switch port? A. Flood the frame only on 300-175 dumps all of its trunk ports. B. Create a MAC to port mapping entry in MAC table. C. Flood the frame only on all of its access ports. D. Discard the frame. Correct Answer: C

QUESTION 13 What is the maximum working distance of a 1000BASE-ZE SFP transceiver when ordinary single mode fiber? A. up to 70 kilometers B. up to 40 kilometers C. up to 550 meters D. up to 10 kilometers Correct Answer: D

QUESTION 14 Which command set creates an access control list on a Cisco 300-180 dumps Nexus switch to deny only FTP traffic from any source to destination host 10.10.10.10? A. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit ip any any B. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq ftp C. N5K-A(config)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq ftp N5K-A(config)# access-list 101deny Ip any any D. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit Ip any any Correct Answer: D