แคทยาและเจ้าฟ้าสยาม บัลเลต์คลาสสิค2 องก์, รัสเซีย

แคทยาและเจ้าฟ้าสยาม บัลเลต์คลาสสิค2 องก์, รัสเซีย

คณะบัลเลต์ Ekaterinburg Ballet & Opera Theatre
จันทร์ 11 กันยายน (19.30 น.)

จองบัตร

Libretto: Yana Temiz
ดนตรี : Pavel Ovsyannikov (People’s Artist of Russia)
ออกแบบท่าเต้น: Vasily Medvedev (Honored Artist of Estonia)
ออกแบบฉาก: Dmitry Cherbadzhi
วาทยกร: Mikhail Granovsky, Bolshoi Theatre

สนับสนุนโดย สถานเอกอัครราชทูตรัสเซีย เนื่องในวาระฉลองครบรอบ 120 ปีความสัมพันธ์ทางการทูตระหว่าง รัสเซีย-ไทย
บัตรราคา  4,500/3,500/3,000/2,000/1,500 บาท
องก์ที่ 1   50 นาที, องก์ที่ 2   50 นาที
พักการแสดง 20 นาที

“แคทยา และเจ้าฟ้าสยาม” บัลเลต์โรแมนติกสององก์ ที่เกิดขึ้นด้วยแรงบันดาลใจจากบทประพันธ์เรื่อง “แคทยาและเจ้าฟ้าสยาม” ซึ่งประพันธ์โดย ไอลีน ฮันเตอร์ และหม่อมราชวงศ์นริศรา จักรพงษ์ บัลเลต์เรื่องนี้เป็นเรื่องราวความรักของหญิงสาวชาวรัสเซียผู้หนึ่งที่ชื่อ เอกาเทรินา อิวาโนวา เดสนิตสกี้หรือแคทยา ที่มีต่อราชนิกูลหนุ่มชาวสยาม เรื่องราวอันโรแรมติกที่เกิดขึ้น ณ เมืองเซนต์ปีเตอร์สเบิร์ก และประเทศสยามในอดีตเรื่องนี้ จะพาคุณเดินทางไปตามเส้นทางอันงดงาม เพื่อเข้าสู่โลกส่วนตัวของคนสองคนที่มีวัฒนธรรมต่างกันโดยสิ้นเชิง คนสองคนที่ฉุดรั้งกัน และกันไว้แม้จะมีความแตกต่าง และอุปสรรคในทางชีวิตของพวกเขามาก
มายเพียงใด ก็ตามทั้งสองได้รังสรรค์เรื่องราวความรักที่แสนเศร้าที่สุดเรื่องหนึ่งแห่งยุค บัลเลต์เรื่องนี้จะนำเสนอชีวิตรักของคนทั้งคู่โดยมิใช่การบอกเล่าชีวประวัติ และมิข้องแวะกับประวัติศาสตร์  บัลเลต์อันตระการตาเรื่องนี้ เป็นผลงานการประพันธ์ดนตรีของปาเวล ออฟซานนิคอฟ กอปรกับคำร้อง และการออกแบบท่าเต้นของอัน ฉากอันอลังการออกแบบอย่างประณีตบรรจง

คณะบัลเลต์เอเกเธอร์รินเบิร์ก มาจากโรงมหรสพอุปรากรและบัลเลต์ที่เก่าแก่ที่สุดของรัสเซีย โดยปวารณาในการพัฒนามรดกทางด้านศิลปะการแสดงและดนตรีอันเป็นรากเหง้าทางวัฒนธรรมที่สำคัญของรัสเซีย ตลอดระยะเวลาที่ผ่านร้อนผ่านหนาวมีศิลปินผู้ยิ่งใหญ่ทั้งในรัสเซียและของโลกเวียนเข้ามาทำการแสดงในโรงมหรสพดังกล่าวมากมาย ซึ่งปณิธานในการรับผิดชอบในการอนุรักษ์รากฐานของนาฏยศิลป์บัลเลต์แห่งชาติของรัสเซีย รวมทั้งพัฒนาให้เกิดความต้องการบริโภคในหมู่ผู้ชมถือว่าเป็นภาระหน้าที่ที่สำคัญ ซึ่งคณะบัลเลต์เอเกเธอร์รินเบิร์กได้พิสูจน์ให้เห็นว่าสามารถเผชิญก้าวผ่านความท้าทายดังกล่าวไปได้อย่างสมบูรณ์แบบ

Comments

comments

Vendor: Cisco Exam Code: 200-150 Exam Name: DCICN Introducing Cisco 210-250 dumps Data Center Networking Version: Demo

QUESTION 1 Which three layers of the OSI model are included in the application layer of the TCP/IP model? (Choose three.) A. 2 B. 6 C. 3 D. 7 E. 4 Correct Answer: ACE

QUESTION 2 What is the minimum number of disks 210-255 dumps that are needed in RAID 1? A. 4 disks B. 2 disks C. 8 disks D. 16 disks Correct Answer: A

QUESTION 3 Which two are functions of the data center access layer? (Choose two) A. server connections B. VLAN creation C. packet filtering D. high data transfer rate E. high network fault tolerance Correct Answer: AB

QUESTION 4 An engineer created three VSANs on the Cisco MDS switch. 200-150 dumps VSAN 100 is allocated to the marketing department, VSAN 110 is allocated to the research department, and VSAN 120 is allocated to the business department. The engineer wants to verify that the interfaces for the research department are allocated accordingly. Which command should the engineer use? A. mdsswitch# show vsan 110 B. mdsswitch# show vsan membership C. mdsswitch# show vsan D. mdsswitch# show vsan usage Correct Answer: C

QUESTION 5 Which two terms can take the place 200-125 dumps of the wildcard mask in an ACL? A. eq B. deny C. host D. all E. anyCorrect Answer: BC

QUESTION 6 Which two port types are needed to build out an FCoE pass-through switch in NPV mode while maintaining Fiber Channel packet visibility? (Choose two.) A. VN Port B. VE Port C. VF Port D. Edge Port E. N Port Correct Answer: BD

QUESTION 7 Which two options 300-160 dumps are valid VTP commands? {Choose two) A. feature vtp B. vtp client mode C. vtp VLAN D. vtp version E. vtp static Correct Answer: AD

QUESTION 8 Which two options are multicast addresses? (Choose two.) A. FD00::2 B. 192.168.2.2 C. FF05::2 D. 226.10.10.10 E. 240.1.0.1 Correct Answer: CE

QUESTION 9 What is the maximum of fabric modules that can be installed in a Cisco 300-165 dumps Nexus 7000 chassis? A. 5 B. 6 C. 4 D. 7 Correct Answer: A

QUESTION 10 An engineer is configuring a new MDS switch. The switch is powered on, the customer connects to the console, and the initial setup script is started. Which two items can be configured 400-201 dumps during this setup process? A. default port-channel mode B. default port VSAN membership C. default switch port interface state D. default zone mode E. default storage VDCCorrect Answer: CD

QUESTION 11 Refer to the exhibit. Which type of network 300-170 dumps communication is depicted? A. 802.3 frame B. TCP frame C. Ethernet packet D. UDP packet Correct Answer: A

QUESTION 12 Which option describes what a switch does after it items that a host has connected to a switch port? A. Flood the frame only on 300-175 dumps all of its trunk ports. B. Create a MAC to port mapping entry in MAC table. C. Flood the frame only on all of its access ports. D. Discard the frame. Correct Answer: C

QUESTION 13 What is the maximum working distance of a 1000BASE-ZE SFP transceiver when ordinary single mode fiber? A. up to 70 kilometers B. up to 40 kilometers C. up to 550 meters D. up to 10 kilometers Correct Answer: D

QUESTION 14 Which command set creates an access control list on a Cisco 300-180 dumps Nexus switch to deny only FTP traffic from any source to destination host 10.10.10.10? A. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit ip any any B. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq ftp C. N5K-A(config)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq ftp N5K-A(config)# access-list 101deny Ip any any D. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit Ip any any Correct Answer: D