Vendor: Cisco Exam Code: 300-101 Exam Name: Implementing Cisco 70-742 dumps IP Routing (ROUTE v2.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Refer to the exhibit. The DHCP client is unable to receive a DHCP address from 400-201 dumps the DHCP server. Consider the following output: hostname RouterB ! interface fastethernet 0/0 ip address 172.31.1.1 255.255.255.0 interface serial 0/0 ip address 10.1.1.1 255.255.255.252 ! ip route 172.16.1.0 255.255.255.0 10.1.1.2 Which configuration is required on the Router B fastethernet 0/0 port in order to 70-743 dumps allow the DHCP client to successfully receive an IP address from the DHCP server? A. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.16.1.2 B. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.16.1.1 C. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.31.1.1 D. RouterB(config-if)# ip helper-address 255.255.255.255 Correct Answer: A

QUESTION 2 Which option is invalid when configuring Unicast 300-101 dumps Reverse Path Forwarding? A. allow self ping to router B. allow default route C. allow based on ACL match D. source reachable via both Correct Answer: D

QUESTION 3 Which traffic characteristic is the 70-761 dumps reason that UDP traffic that carries voice and video is assigned to the queue only on a link that is at least 768 kbps? A. typically is not fragmented B. typically is fragmented C. causes windowing D. causes excessive delays for video trafficCorrect Answer: A

QUESTION 4 Refer to the following configuration 70-764 dumps command. router(config)# ip nat inside source static tcp 172.16.10.8 8080 172.16.10.8 80 Which statement about the command is true? A. Any packet that is received in the inside interface with a source IP port address of 172.16.10.8:80 is translated to 172.16.10.8:8080. B. Any packet that is received in the inside interface with a source IP port address of 172.16.10.8:8080 is translated to 172.16.10.8:80. C. The router accepts only a TCP connection from port 8080 and port 80 on IP address 172.16.10.8 D. Any packet that is received in the inside 70-767 dumps interface with a source IP address of 172.16.10.8 is redirected to port 8080 or port 80. Correct Answer: A

QUESTION 5 What type of IPv6 packet will indicate traffic from single host and single node? A. multicast B. unicast C. broadcast D. anycast Correct Answer: B

QUESTION 6 A network engineer receives reports about poor voice quality 70-765 dumps issues at a remote site. The network engineer does a packet capture and sees out-of-order packets being delivered. Which option can cause the VOIP quality to suffer? A. traffic over backup redundant links B. misconfigured voice vlan C. speed duplex link issues D. load balancing over redundant links Correct Answer: D

QUESTION 7 Which three IP SLA performance metrics can you 70-740 dumps use to monitor enterprise-class networks? (Choose three.) A. Packet loss B. Delay C. bandwidth D. Connectivity E. Reliability F. traps Correct Answer: ABD

QUESTION 8 What is the administrative distance for EBGP? A. 200 B. 30C. 70 D. 20 Correct Answer: D

QUESTION 9 A network engineer is configuring the router 70-357 dumps for NetFlow data exporting. What is required in order for NDE to begin exporting data? A. Source B. Flow mask C. Destination D. Interface type E. Traffic type F. NetFlow version Correct Answer: C

QUESTION 10 A network administrator creates a static route that points directly to a multi-access interface, instead of the next-hop IP address. The administrator notices that Cisco 70-773 dumps Express Forwarding ARP requests are being sent to all destinations. Which issue might this configuration create? A. Low bandwidth usage B. High memory usage C. Cisco Express Forwarding routing loop D. High bandwidth usage E. IP route interference Correct Answer: C

QUESTION 11 Your company uses Voice over IP (VoIP). The system sends UDP datagrams containing the voice data between communicating hosts. When areas of the network become busy, some of the datagrams arrive at their destination out of order. What happens when this occurs? A. UDP will send an ICMP Information request message to the source host. B. UDP will pass the information in the datagrams up to the 70-774 dumps next OSI layer in the order in which they arrive. C. UDP will drop the datagrams that arrive out of order. D. UDP will use the sequence numbers in the datagram headers to reassemble the data into the ... Correct Answer: B

QUESTION 12 Which three are characteristics of IPv6? (Choose three.) A. An IPv6 address is 128 bits long. B. An IPv6 header is 20 bits long. C. An IPv6 header contains the next header field. D. An IPv6 header contains the protocol 70-775 dumps field. E. IPv6 routers send RA messages. F. An IPv6 header contains the header checksum field. Correct Answer: ACE QUESTION 13Which statement is true about IPv6? A. Only one IPv6 address is assigned per node B. Only one IPv6 address can be assigned to each interface. C. Each host can autoconfigure its address without the aid of a DHCP server. D. IPv6 hosts use anycast addresses to assign IP addresses to interfaces Correct Answer: C

QUESTION 14 How is authentication handled with 210-250 dumps OSPFv3? A. OSPFv3 for IPv6 authentication is supported by SHA-1 authentication. B. OSPFv3 for IPv6 authentication is supported by MD5 authentication C. OSPFv3 for IPv6 authentication is supported by IPv6 IPsec D. OSPFv3 for IPv6 authentication is supported by IPv4 IPsec Correct Answer: C

QUESTION 15 You have implemented mutual route redistribution between OSPF and EIGRP on a border router. When checking the routing table on one of the OSPF routers within the OSPF routing domain, you are seeing some, but not all of the expected routes. Which two things should you verify to troubleshoot this problem? (Choose two.) A. The border router is using a proper 210-255 dumps seed metric for OSPF. B. The border router is using a proper seed metric for EIGRP. C. The administrative distance is set for OSPF and EIGRP D. The missing EIGRP routes are present in the routing table of the border router E. The subnet keyword on the border router in the redistribute EIGRP command Correct Answer: D

QUESTION 16 Refer to the exhibit. Which three statements accurately describe the result of 200-150 dumps applying the exhibited route map? (Choose three.)A. The map prohibits the redistribution of all type 2 external OSPF routes with tag 6 set. B. The map prohibits the redistribution of all type 2 external OSPF routes. C. The map redistributes into EIGRP all routes that match the pfx prefix list and the five metric values 40000, 1000, 255, 1, and 1500. D. The map prohibits the redistribution of all external OSPF routes with tag 6 set E. All routes that do no match clauses 10 and 20 of the route map are redistributed with their tags set to 8. F. The map permits the redistribution of all type 1 external OSPF routes. Correct Answer: AEF

QUESTION 17 Which two statements are true 200-155 pdf about 6to4 tunnels? (Choose two.) A. In a 6to4 tunnel, the first two bytes of the IPv6 address will be 0x2002 and the next four bytes will be the hexadecimal equivalent of the IPv4 address B. In a 6to4 tunnel, the first two bytes of the IPv6 address will be locally derived and the next two bytes will be the hexadecimal equivalent of the IPv4 address. C. In a 6to4 tunnel, the IPv4 address 192.168.99.1 would be converted to the 2002:c0a8:6301::/48 IPv6 address. D. In a 6to4 tunnel, the IPv4 address 192.168.99.1 would be converted to the 2002:c0a8:6301::/16 IPv6 address. E. In a 6to4 tunnel, the IPv4 address 192.168.99.1 would 300-160 dumps be converted to the 2002:1315:4463:1::/64 IPv6 address. Correct Answer: AC

QUESTION 18 Which command configures a PPPoE client and specifies dial-on-demand routing functionality? A. pppoe-client dial-pool-number B. PPPoE enable C. interface dialer 1 D. encapsulation PPP Correct Answer: A

QUESTION 19 A network engineer implemented Cisco EVN. Which feature 300-165 dumps implements shared services support? A. edge interfacing B. tunnel feedback C. route replication D. route redistribution Correct Answer: C

ลา คอร์แซร์ บัลเลต์คลาสสิค 3 องก์, รัสเซีย

ลา คอร์แซร์ บัลเลต์คลาสสิค 3 องก์, รัสเซีย

คณะ Bashkir State Opera and Ballet Theatre
อาทิตย์ 17 กันยายน (14.30 น.)

จองบัตร

สนับสนุนโดย สถานเอกอัครราชทูตรัสเซีย
ดนตรี:
Adolphe Adams
ออกแบบท่าเต้นและกำกับการแสดง: Yuri Grigorovich (Hero of Socialist Labour, People’s Artist of the USSR, laureate of Lenin and the State Awards of the USSR)
Libretto: A.Saint-George และ J.Mazilier ดัดแปลโดย Yuri Grigorovich ซึ่งได้รับแรงบันดาลใจจากบทกลอนของ G.Byron
วาทยกร: German Kim

บัตรราคา  4,000/3,000/2,500/1,800/1,200 บาท
องก์ที่ 1   45 นาที, องก์ที่ 2   35 นาที, องก์ที่ 3    40 นาที
พักการแสดง 20 นาที

บัลเลต์ Le Corsaire คือหนึ่งในบัลเลต์คลาสสิคที่มีความเก่าแก่อันเป็นโปรแกรมที่หลายคณะนำมาแสดงมากกว่า 150 ปี เปิดการแสดงครั้งแรกบนเวทีโรงละคร Paris Grand Opera ในปี 1856 สำหรับบัลเลต์ “Le Corsaire” นี้ยังคงรักษาฉากการเต้นที่น่าตื่นเต้นที่สุดและโดยเฉพาะช่วงที่คุ้นเคยต่อผู้ชมมากมายเช่น “Lively Garden” รวมถึงการเต้นรำคู่ของตัวเอกและองค์ประกอบการออกแบบท่าเต้นอื่น ๆ การออกแบบท่าเต้นโดย Yuri Grigorovich ในปี 1994 ของการแสดงบัลเลต์เรื่องนี้ในคณะ Bolshoi Theatre แห่งรัสเซีย ยังคงพื้นฐานดั้งเดิมของ Petipa ซึ่งออกแบบเอาไว้ก่อนหน้า Yuri Grigorovich คืออดีตนักออกแบบท่าเต้นของคณะ Bolshoi Ballet ที่สร้างอิทธิพลต่อวงการบัลเลต์รัสเซียมากว่า 30 ปี ในช่วงรุ่งเรืองของอาชีพ Yuri ได้รับรางวัลอันทรงเกียรติมาแล้วกว่า 50 รางวัลอันรวมถึงศิลปินแห่งชาติ Honoured Artist of Russia และ People’s Artist of Russia

การแสดงบัลเล่ย์เรื่องนี้แบ่งเป็น 3 องก์ เรื่องราวของความรักระหว่างโจรสลัด Conrad กับทาสสาว Medora บรรยากาศแบบตุรกีการแต่งกายและฉากงดงามเต็มรูปแบบ รวมทั้งวงออร์เคสตร้าบรรเลงดนตรีสดแบบเต็มวง อีกหนึ่งความน่าตื่นตาตื่นใจของการแสดงชุดนี้คือ ฉากการเต้นที่พร้อมเพรียงสมบูรณ์แบบของเหล่านักบัลเลต์ตัวประกอบจำนวนมากมาย

Comments

comments

Vendor: Cisco Exam Code: 200-150 Exam Name: DCICN Introducing Cisco 210-250 dumps Data Center Networking Version: Demo

QUESTION 1 Which three layers of the OSI model are included in the application layer of the TCP/IP model? (Choose three.) A. 2 B. 6 C. 3 D. 7 E. 4 Correct Answer: ACE

QUESTION 2 What is the minimum number of disks 210-255 dumps that are needed in RAID 1? A. 4 disks B. 2 disks C. 8 disks D. 16 disks Correct Answer: A

QUESTION 3 Which two are functions of the data center access layer? (Choose two) A. server connections B. VLAN creation C. packet filtering D. high data transfer rate E. high network fault tolerance Correct Answer: AB

QUESTION 4 An engineer created three VSANs on the Cisco MDS switch. 200-150 dumps VSAN 100 is allocated to the marketing department, VSAN 110 is allocated to the research department, and VSAN 120 is allocated to the business department. The engineer wants to verify that the interfaces for the research department are allocated accordingly. Which command should the engineer use? A. mdsswitch# show vsan 110 B. mdsswitch# show vsan membership C. mdsswitch# show vsan D. mdsswitch# show vsan usage Correct Answer: C

QUESTION 5 Which two terms can take the place 200-125 dumps of the wildcard mask in an ACL? A. eq B. deny C. host D. all E. anyCorrect Answer: BC

QUESTION 6 Which two port types are needed to build out an FCoE pass-through switch in NPV mode while maintaining Fiber Channel packet visibility? (Choose two.) A. VN Port B. VE Port C. VF Port D. Edge Port E. N Port Correct Answer: BD

QUESTION 7 Which two options 300-160 dumps are valid VTP commands? {Choose two) A. feature vtp B. vtp client mode C. vtp VLAN D. vtp version E. vtp static Correct Answer: AD

QUESTION 8 Which two options are multicast addresses? (Choose two.) A. FD00::2 B. 192.168.2.2 C. FF05::2 D. 226.10.10.10 E. 240.1.0.1 Correct Answer: CE

QUESTION 9 What is the maximum of fabric modules that can be installed in a Cisco 300-165 dumps Nexus 7000 chassis? A. 5 B. 6 C. 4 D. 7 Correct Answer: A

QUESTION 10 An engineer is configuring a new MDS switch. The switch is powered on, the customer connects to the console, and the initial setup script is started. Which two items can be configured 400-201 dumps during this setup process? A. default port-channel mode B. default port VSAN membership C. default switch port interface state D. default zone mode E. default storage VDCCorrect Answer: CD

QUESTION 11 Refer to the exhibit. Which type of network 300-170 dumps communication is depicted? A. 802.3 frame B. TCP frame C. Ethernet packet D. UDP packet Correct Answer: A

QUESTION 12 Which option describes what a switch does after it items that a host has connected to a switch port? A. Flood the frame only on 300-175 dumps all of its trunk ports. B. Create a MAC to port mapping entry in MAC table. C. Flood the frame only on all of its access ports. D. Discard the frame. Correct Answer: C

QUESTION 13 What is the maximum working distance of a 1000BASE-ZE SFP transceiver when ordinary single mode fiber? A. up to 70 kilometers B. up to 40 kilometers C. up to 550 meters D. up to 10 kilometers Correct Answer: D

QUESTION 14 Which command set creates an access control list on a Cisco 300-180 dumps Nexus switch to deny only FTP traffic from any source to destination host 10.10.10.10? A. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit ip any any B. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq ftp C. N5K-A(config)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq ftp N5K-A(config)# access-list 101deny Ip any any D. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit Ip any any Correct Answer: D