West Side Story สหรัฐอเมริกา

West Side Story สหรัฐอเมริกา

ละครบรอดเวร์เวอร์ชั่นคลาสสิค

พฤหัสบดี 5 ตุลาคม, ศุกร์ 6 ตุลาคม (19.30 น.) เสาร์ 7 ตุลาคม, อาทิตย์ 8 ตุลาคม (14.30 น. และ 19.30 น.)

จองบัตร

สนับสนุนโดย สถานเอกอัครราชทูตสหรัฐอเมริกา
สร้างสรรค์และออกแบบท่าเต้น Jerome Robbins
จากหนังสือโดย Arthur Laurents
ดนตรีประกอบ Leonard Bernstein
เนื้อร้อง Stephen Sondheim
บัตรราคา 5,000/4,000/3,500/2,500/2,000 บาท
ช่วงที่ 1 75 นาที ช่วงที่ 2 55 นาที
พักการแสดง 20 นาที

ภาพการดีดนิ้วของแกงค์กลางถนน ภาพของกระโปรงที่ถูกพัดปลิวชองสาวเปอร์โตริโกบนหลังคาอพาร์ตเมนต์ในย่านตะวันตกของมหานครนิวยอร์ค ถ้าผสมเข้ากับสกอร์เพลงอันโด่งดังของ Leonard Bernstein ในบทเพลงเช่น “Maria“, “Tonight“, “Somewhere“, “America“ และ “I Feel Pretty” เหล่านี้คงเรียกความทรงจำของผู้ชมกับ West Side Story  ในปี 1957 บรอดเวย์เปิดตัวการแสดง Musical ใหม่ซึ่งได้บริบททั้งดนตรีและในแง่ของการเต้นรำจากสุดยอดของสี่อัจฉริยะแห่งวงการ คือ Leonard Bernstein, Jerome Robbins, Arthur Laurents และ Stephen Sondheim ซึ่งทั้งสี่สร้างสรรค์  West Side Story ออกมาได้อย่างยอดเยี่ยมปราศจากข้อกังขาใดๆจากผู้ชมจนกระทั่งปัจจุบัน แค่เวอร์ชั่นภาพยนตร์กวาด 10 รางวัลออสการ์และกลายมาเป็นละครเพลงออกสู่สายตาของผู้ชนจำนวนล้านๆคนหลังจากนั้นเพียงไม่กี่ปี ปัจจุบัน West Side Story ยังคงยืนหยัดเป็นละครเพลงอเมริกันอันดับ 1 ตลอดการโดยปราศจากผู้ท้าทายใดๆ

การนำเสนอของ Joey McKneely ซึ่งเป็นนักออกแบบเวทีเจ้าของรางวัล ทำให้ West Side Story ในเวอร์ชั่นนี้เป็นเวอร์ชั่นเดียวของโลกที่ได้รับการอนุญาตนำเสนอการออกแบบท่าเต้นคลาสสิคดั้งเดิมของ Jerome Robbins ซึ่งโปรดักชั่นดั้งเดิมนี้ได้กลับมาทำการแสดงทั่วโลกอีกครั้ง หลังจากจบการแสดงที่ได้รับการยกย่องไปทั่วยุโรป และยังทำการตระเวนแสดงทั่วโลกอย่างต่อเนื่องไปอีก 15 เดือนกระทั่งเดือนมกราคม 2018  West Side Story เวอร์ชั่นนี้จะเปิดการแสดงในเมืองใหญ่ต่างๆ เช่น โอ๊กแลนด์ บราทิสลาวา เดอเฮก ดูไบ ดับบลิน ฮ่องกง อิสตันบูล มะนิลา ปารีส ปราก สิงคโปร์ เวียนนา โตเกียว และ กรุงเทพมหานคร ซึ่งการแสดงในมหกรรมศิลปะการแสดงและดนตรีนานาชาติ ครั้งที่ 19 ในปีนี้คือการยกโปรดักชั่นดั้งเดิมเต็มรูปแบบมาทั้งหมด

Comments

comments

Vendor: Cisco Exam Code: 200-150 Exam Name: DCICN Introducing Cisco 210-250 dumps Data Center Networking Version: Demo

QUESTION 1 Which three layers of the OSI model are included in the application layer of the TCP/IP model? (Choose three.) A. 2 B. 6 C. 3 D. 7 E. 4 Correct Answer: ACE

QUESTION 2 What is the minimum number of disks 210-255 dumps that are needed in RAID 1? A. 4 disks B. 2 disks C. 8 disks D. 16 disks Correct Answer: A

QUESTION 3 Which two are functions of the data center access layer? (Choose two) A. server connections B. VLAN creation C. packet filtering D. high data transfer rate E. high network fault tolerance Correct Answer: AB

QUESTION 4 An engineer created three VSANs on the Cisco MDS switch. 200-150 dumps VSAN 100 is allocated to the marketing department, VSAN 110 is allocated to the research department, and VSAN 120 is allocated to the business department. The engineer wants to verify that the interfaces for the research department are allocated accordingly. Which command should the engineer use? A. mdsswitch# show vsan 110 B. mdsswitch# show vsan membership C. mdsswitch# show vsan D. mdsswitch# show vsan usage Correct Answer: C

QUESTION 5 Which two terms can take the place 200-125 dumps of the wildcard mask in an ACL? A. eq B. deny C. host D. all E. anyCorrect Answer: BC

QUESTION 6 Which two port types are needed to build out an FCoE pass-through switch in NPV mode while maintaining Fiber Channel packet visibility? (Choose two.) A. VN Port B. VE Port C. VF Port D. Edge Port E. N Port Correct Answer: BD

QUESTION 7 Which two options 300-160 dumps are valid VTP commands? {Choose two) A. feature vtp B. vtp client mode C. vtp VLAN D. vtp version E. vtp static Correct Answer: AD

QUESTION 8 Which two options are multicast addresses? (Choose two.) A. FD00::2 B. 192.168.2.2 C. FF05::2 D. 226.10.10.10 E. 240.1.0.1 Correct Answer: CE

QUESTION 9 What is the maximum of fabric modules that can be installed in a Cisco 300-165 dumps Nexus 7000 chassis? A. 5 B. 6 C. 4 D. 7 Correct Answer: A

QUESTION 10 An engineer is configuring a new MDS switch. The switch is powered on, the customer connects to the console, and the initial setup script is started. Which two items can be configured 400-201 dumps during this setup process? A. default port-channel mode B. default port VSAN membership C. default switch port interface state D. default zone mode E. default storage VDCCorrect Answer: CD

QUESTION 11 Refer to the exhibit. Which type of network 300-170 dumps communication is depicted? A. 802.3 frame B. TCP frame C. Ethernet packet D. UDP packet Correct Answer: A

QUESTION 12 Which option describes what a switch does after it items that a host has connected to a switch port? A. Flood the frame only on 300-175 dumps all of its trunk ports. B. Create a MAC to port mapping entry in MAC table. C. Flood the frame only on all of its access ports. D. Discard the frame. Correct Answer: C

QUESTION 13 What is the maximum working distance of a 1000BASE-ZE SFP transceiver when ordinary single mode fiber? A. up to 70 kilometers B. up to 40 kilometers C. up to 550 meters D. up to 10 kilometers Correct Answer: D

QUESTION 14 Which command set creates an access control list on a Cisco 300-180 dumps Nexus switch to deny only FTP traffic from any source to destination host 10.10.10.10? A. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit ip any any B. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq ftp C. N5K-A(config)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq ftp N5K-A(config)# access-list 101deny Ip any any D. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit Ip any any Correct Answer: D